wie ben ik….

Nu leren haken gaat van start! Ik zal me even voorstellen……ik ben Marjo.

En ik zal je vertellen waarom ik dit ga doen.

Ik heb gewerkt in het onderwijs als kleuterleidster en ben heel creatief. Mijn hobby’s zijn borduren, haken, tekenen en schilderen . Haken doe  i k al heel erg lang… Nu ik ben gestopt in het onderwijs wil ik graag mijn creativiteit met anderen delen. Ik leer anderen graag iets van wat ik kan. Ik heb er voor gekozen om haak-cursussen op te zetten. Dit organiseer ik voor volwassenen en kinderen in de basisschool leeftijd. Dus van 5 tot 88 jaar!

Haken is een heel ontspannende bezigheid, waarbij je vele kanten uit kunt en er altijd wel weer een nieuwe uitdaging is. Ik beheers alle vormen van haken, van gewoon haken tot en en met iers haken, tunisch haken , kant haken, en nog veel meer. Ik heb mij gespecialiseerd in het het goed les kunnen geven in alle vormen van haken.

Ik ga uit van drie principes : be free: wees vrij in wat je maakt, be proud:  wees trots op wat je maakt; be wise: verbreed je kennis en gebruik dit bij wat je maakt. Dit zorgt ervoor dat je blijft ontwikkelen in je creativiteit.

Vaak is het zo dat wat mijn ogen zien, mijn handen kunnen maken. Daarom zal ik in mijn cursussen ook patronen gebruiken die ik zelf heb ontwikkeld en uitgewerkt. Ik ontwerp dus ook eigen patronen.

Ik houd van originele dingen maken!!. Zo heeft ieder ding wat ik haak een eigen uitstraling en is het nooit hetzelfde. Graag fantaseer ik verder op wat ik aan het maken ben! Er is ieder jaar weer nieuw aanbod in cursussen. Zo is er ook altijd weer uitdaging.

Ik hoop dat het je zal aanspreken wat ik te bieden heb! En wens je veel plezier met het rondneuzen op mijn site!