reacties van cursisten

Op deze pagina kun je een review over een gevolgde cursus bij nulerenhaken.nl schrijven. Vermeld duidelijk om welke cursus het gaat.

20 gedachten over “reacties van cursisten”

 1. Ik heb met heel veel plezier de basiscursus van 10 lessen gevolgd . Ik heb echt super veel geleerd . Ik begon helemaal bij nul, had nog nooit gehaakt. Je leert ontzettend veel in 10 lessen. Een aanrader deze cursus ,juist als je nog niet kunt haken . Marjo leert je met veel geduld alle basistechnieken.

 2. Hoe cool!! Ik kan haken na 10 lessen basiscursus! Helemaal blij. En wat is het leuk! Het is niet alleen gezellig bij Marjo, je leert heel veel bij haar. Er valt nog genoeg te leren, maar ik heb echt het idee dat ik al zoveel kan maken nu. En ook een leuk detail, je leert tijdens deze cursus ook al patroontjes lezen. Super handig. Vandaag begonnen met de cursus Granny-square haken. Ik heb er zin in!

 3. Tineke v. d. Wildt.
  De cursus ” Leren haken ” heb ik met heel veel plezier gevolgd. Ik had niet voor mogelijk gehouden daar zoveel over haken te leren. 19 verschillende haaksteken. Allerlei verschillende dingen gehaakt etc. Ik ben er zo enthousiast over en ben nu opnieuw met 10 lessen granny square haken begonnen. Beslist een aanrader dus.

 4. In de basiscursus leer je echt de basis van het haken en daarnaast allerlei verschillende steken. Je maakt ook al direct mooie dingen en mag als laatste zelf iets kiezen om te maken. Voordeel van deze cursus in de praktijk is dat je persoonlijke hulp krijgt als je iets niet begrijpt en ook wordt gewezen op fouten die je zelf anders misschien niet zou hebben gezien. Een groot voordeel ten opzichte van haakles uit een boek of vanaf internet! Na het volgen van deze cursus had ik het haken al goed onder de knie en kon ik eenvoudige getekende patronen lezen. Er is veel persoonlijke aandacht doordat er in kleine groepjes wordt gewerkt en er is een gezellige sfeer. Ik ben nu gestart met de cursus patroonlezen. Kortom, een goede cursus die het cursusgeld meer dan waard is!

 5. Ik heb bij Marjo in 10 lessen de basis van het haken geleerd en het is echt leuk! Ze legt het goed en duidelijk uit. Stukken fijner dan uit een boek of filmpje.
  Echt een aanrader als je wil leren haken!

 6. Ik heb met veel plezier deelgenomen aan de basiscursus ” ik leer haken”.
  In die 10 lessen heb ik bijzonder veel geleerd. Marjo is een creatieve, ondernemende vrouw. Het is bijzonder fijn dat ze je met zoveel geduld en enthousiasme ondersteunt in het uitvoeren van de haakopdrachten.
  Ik heb de smaak te pakken en ga nu door door met de granny-square haken

 7. Na de basiscursus heb ik nu de cursus patroon lezen gevolgd. In het lezen van tekeningen ben ik nu verder gevorderd en ook begrijp ik nu geschreven patronen. Opnieuw heb ik veel geleerd en allerlei leuke werkstukken gemaakt zoals een teckel, een shawl, een haaknaaldenetui en een gehaakt schaap. Ik ben nog steeds enthousiast en ga in september de workshop Dikke Dames Haken volgen.

 8. Ik heb de cursus “Grannysquaredeken haken”gevolgd.
  Van begin tot het eind word je goed door Marjo begeleid.
  Ik had zelfs nog tijd over om iets anders te maken. Ook al hoorde dat niet bij de cursus toch was daar ruimte voor.
  Marjo staat overal voor open zolang je maar met plezier bezig bent.
  Graag tot de volgende cursus!

 9. Na de basiscursus heb ik nu de cursus patroon lezen gevolgd. Marjo geeft duidelijk en begrijpbaar les. Ik kan nu ook eindelijk patronen lezen! De cursussen bij Marjo zijn écht een aanrader!

 10. Met veel plezier heb ik leren haken bij Marjo! Toen ik er voor het eerst kwam kon ik nog helemaal niks, en nu kan ik al van alles haken. Na de basiscursus leren haken heb ik voor kerst de cursus kerstballen omhaken gedaan. Deze is ook super leuk en leer je heel fijntjes werken en ook een stukje getekend patroon lezen. Aansluitend heb ik de cursus patroonlezen gedaan en kan ik nu getekend en geschreven patronen lezen en haken. Naast dat het heel gezellig is, kan Marjo alles heel duidelijk, en met veel geduld, goed uitleggen.

 11. Van de kerstcursus heb ik de kleine kerstster gehaakt. heel leuk om te doen en ook top dat Marjo zelf het ontwerp heeft gemaakt want daardoor heb je iets heel aparts. het was weer heel gezellig en alles wordt duidelijk uitgelegd. Een echte aanrader.

 12. De kerstcursussen zijn heel leuk om te doen! Ik heb dit jaar de grote kerstster gemaakt en in de vorige jaren de kerstballen omhaken gedaan ! Meerdere gemaakt en cadeau gegeven ! Van de kersttomte heb ik de dame en de heer gemaakt en ze zitten nu weer samen bij mij in de huiskamer te wachten op de kerst! Haken is een hobby en een manier om te ontstressen voor mij en een uitdaging om steeds wat nieuws van Marjo te leren en ze geeft duidelijk en geduldig ( dat moet je bij mij wel hebben) les! de ochtenden zijn gezellig en we kletsen ook wel over andere dingen!

 13. De basiscursus van 10 lessen is klaar en ik heb echt onwijs veel geleerd! Marjo legt alles heel duidelijk en geduldig aan je uit en daarbij is de les ook erg gezellig. Vandaag ben ik begonnen aan 10 vervolglessen. Dit maal de Granny Squares. Erg leuk ook weer! Ik kan dit zeker aanraden als je wilt leren haken of nieuwe technieken wilt leren. Ik ga hier zeker nog vele vervolgcursussen volgen.

 14. Samen met mijn dochter hebben wij de basiscursus haaktechnieken bij Marjo gevolgd, mijn dochter daarna ook nog de vervolgcursus. Marjo heeft alle aandacht, is ontzettend lief en geduldig. Ze leert je de goede techniek (en houding) en past haar uitleg en tempo aan aan je niveau. Met heel veel creativiteit en ideeën stimuleert ze je om trots te zijn op je werk, hoe klein of groot het resultaat ook is. We hebben samen heel veel plezier gehad en leuke ‘amiguri’ gemaakt, Marjo speelt ook goed in op trends dus mijn dochter is nu trots op haar zelfgemaakte Axolotl (een roze salamanderknuffel). Heel erg bedankt Marjo en tot ziens!

 15. Altijd fijn dat Marjo de uitdaging altijd met je wilt aangaan. Want nooit gedacht dat ik een kleedje zou kunnen haken met fijn garen maar met veel geduld en goede uitleg is het me toch gelukt. daar krijg je een fijn gevoel van dus Marjo weer hartelijk dank voor de goede en niet te vergeten gezellige lessen. Op naar de volgende uitdaging!

 16. Had mezelf met internet leren haken maar echt duidelijk washet niet en ik was niet tevreden over wat ik ervan maakte. Dus toch op les om het beter te leren! 3 cursussen gevolgd bij Marjo ; de basis, knuffels en granny’s,en nu kan ik pas echt haken. Ze legt het goed uit,en er zit een goede opvolgende lijn/ leercurve in de cursussen.
  Verder was het ook iedere week weer een heerlijke gezellige hobby avond.
  Ivm starten van een studie ben ik nu gestopt,maar kijk zeker uit naar de korte workshops.

 17. Door de voorliefde van mijn oma en moeder maar door tijdgebrek vroeger niet echt goed leren haken dus nu toch op les bij marjo ! Geen moment spijt gehad . Haak nu al zulke mooie dingen die ik niet voor mogelijk heb gehouden . En alle seizoen projecten die nog gaan komen . Zo fijn om je “reguliere Lessen “ stop te zetten om zo iets voor een speciale gelegenheid te kunnen mogen haken . Bedankt voor deze geweldige manier van leren haken ,en alle gezelligheid.

 18. Wat een heerlijke cursus is dit. Na ongeveer 6 basis lesssen werd ik gevraagd of ik wilde deelnemen aan de kerstcursus. Hier werd ik uitgedaagd om een iets moeilijker niveau te nemen. Er col trots kan ik zeggen het is me goed gelukt. Erg fijn geholpen door Marjo! En zelfs een 2e tomte kunnen maken. Echt een aanrader! Op naar de volgende cursus/uitdaging.

 19. De introductiecursus van Iers haken, vond ik erg leuk om te doen. Weer eens heel wat anders. Met het Iers haken ga ik mee door zo erg leuk om te doen.

 20. Na de basis-cursus haken ben ik de techniek-cursus Granny Square haken gaan doen. Een leuke, afwisselende en leerzame cursus. Op mijn eigen tempo leerde ik allerlei verschillen haaksteken achter elkaar te gebruiken. Ook leerde ik verschillende kleuren te gebruiken in één Granny Square. Marjo is behulpzaam, ontspannen, geduldig en creatief in het bedenken van oplossingen, als het even anders ging dan gedacht. Ik heb deze cursus met veel plezier gedaan!

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *