wie ben ik….

Nu leren haken gaat van start! Ik zal me even voorstellen……ik ben Marjo.

En ik zal je vertellen waarom ik dit ga doen.

Ik heb gewerkt in het onderwijs als kleuterleidster en ben heel creatief. Mijn hobby’s zijn borduren, haken, tekenen en schilderen .  Haken doe  i k al heel erg lang… Nu ik ben gestopt in het onderwijs wil ik graag mijn creativiteit met anderen delen. Ik leer anderen graag iets van wat ik kan. Ik heb er voor gekozen om haak- workshops en haak-cursussen op te zetten als hobbygroep. dit organiseer ik voor volwassenen en kinderen in de basisschool leeftijd.

Haken is een heel ontspannende bezigheid, waarbij je vele kanten uit kunt en er altijd wel weer een nieuwe uitdaging is.

Vaak is het zo dat wat mijn ogen zien, mijn handen kunnen maken. Daarom zal ik in mijn workshops ook veel patronen gebruiken die ik zelf heb ontwikkeld en uitgewerkt.

Ik hou van originele dingen maken!!. Zo heeft ieder ding wat ik haak een eigen uitstralingen en is het nooit hetzelfde. Graag fantaseer ik verder op wat ik aan het maken ben!

Ik hoop dat het je zal aanspreken wat ik te bieden heb! En wens je veel plezier met het rondneuzen op mijn site!

fotogallerij