Voorjaar/Pasen cursussen

Deze cursussen hebben verschillende lengten en prijzen. De moeilijkheidsgraad wordt aangegeven door sterren.

Voor al deze cursussen geldt dat ze worden gegeven in een groepje van 4 personen gedurende 2 uur per les of individueel-2 personen gedurende 1,5 uur per les. Alle cursussen worden gegeven op maandag- dinsdag- en donderdagmiddag, dinsdag- en donderdagmorgen, dinsdag-, woensdag- en donderdagavond. U kunt aanschuiven op de tijden dat er nog plaats is, zie lestijden.

Bij opgave voor de cursus ontvangt u een materiaal lijst , dit schaft u zelf aan. Opgeven door een mail te sturen naar info@nulerenhaken.nl of te bellen naar 06-81936542

Placemat voor Pasen

Wilt u de tafel gezellig en vrolijk dekken met Pasen? Dan is een leuke placemat een idee. In deze cursus van 3 lessen maakt u deze placemat[s].

De kosten bedragen 18 euro voor 3 lessen. Materiaal schaft u zelf aan. Koffie en thee zit bij de cursus in.

placemat

Eiermand en eierdopjes

Voor Pasen is het heel leuk om deze eiermand te haken. U kunt eieren rapen in de tuin en dan vervolgens de mand gezellig op tafel zetten. Daar kunnen de eieren in de eierdopjes worden gezet. Deze set kunt u haken in 4 lessen.

De kosten bedragen 25 euro voor 4 lessen. de materialen schaft u zelf aan. de koffie en thee zitten bij de cursus in.

Voorjaarsbloemen

Ook zo,n zin in voorjaar? Dan zijn deze bloemen in kleine potjes een vrolijk element in huis. De bloemen leert u haken in 4 lessen. De vrolijke kleuren geven een gevoel van voorjaar in huis.

De kosten bedragen 25 euro voor 4 lessen. De materialen schaft u zelf aan. koffie en thee zitten erbij in.

bloembollen

Kip met kuikens

Met pasen denk je ook aan kip met kuikentjes. Dit aparte stel is erg leuk in een rieten mandje. U leert in 4 lessen deze kip met haar kuikens haken.

De kosten bedragen 25 euro voor 4 lessen. De materialen schaft u zelf aan. De koffie en thee zitten bij de cursus in.

Deze cursus is te volgen op maandag-, dinsdag- en donderdagmiddag,dinsdag- en donderdagmorgen, dinsdag-, woensdag- en donderdagavond.

kip met kuikens

Eieren haken

In deze cursus leert u piepschuim eieren om haken. Dit is een techniek die erg leuk is om te leren. de eieren worden met fijn haakgaren gevangen in het haakwerk.

Deze techniek leert u in 4 lessen. De kosten bedragen 25 euro. De materialen schaft u zelf aan [ u kunt bij mij een materiaalpakket aanschaffen voor 18 euro, hierin zitten 3 eieren, haakgaren en een haaknaald.] Koffie en thee zitten bij de cursus in.

Deze cursus is te volgen op maandag-, dinsdag- en donderdagmiddag , dinsdag- en donderdagmorgen, dinsdag-, woensdag- en donderdagavond.

Thee kip

In deze cursus voor pasen/ voorjaar haakt u een thee kip. Deze kip is voor het leuk bewaren van theezakjes. Het is een aanwinst op tafel om op een leuke manier de thee te presenteren.

theekip

De kosten bedragen voor deze cursus van 4 lessen 25 euro. Koffie en thee zitten bij de cursus in. De materialen schaft u zelf aan.

Deze cursus is te volgen op maandag-, dinsdag- en donderdagavond, dinsdag- en donderdagmorgen, dinsdag-, woensdag- en donderdagavond.

Inschrijven door een mail te sturen aan info@nulerenhaken.nl of te bellen naar 06-81936542

Voorjaarsmandje

In deze voorjaarscursus leert u een mandje te bekleden aan de buitenkant. Om er iets heel leuks van te maken wordt de techniek borduren op haakwerk gebruikt. Deze techniek wordt u ook geleerd. Heel leuk om te doen en het resultat is heel lief. een aanwinst in de vensterbank of op tafel.

De kosten voor 3 lessen bedragen 25 euro. Koffie en thee zitten bij de cursus in. Materialen schaft u zelf aan.

Deze cursus is te volgen op maandag-, dinsdag- en donderdagmiddag, ,dinsdag- en donderdagmorgen, dinsdag-, woensdag- en donderdagavond.

Inschrijven door een mail te sturen naar info@nulerenhaken.nl of te bellen 06-93816542

Raamscherm lente

in deze cursus gaat u een een vrolijk raamscherm haken. het haken gebeurt met gemengde technieken; haken, in spanringen, mandala haken en vrije vorm haken. Het raamscherm bestaat uit drie panelen. Deze cursus is voor de gevorderde en ge-oefende haakster. Een uitdaging dus!

U leert de ondergrond van het scherm haken en invullen naar eigen idee tot een leuke voorstelling. U krijgt daarbij alle hulp in het ontwerpen en het technisch haken. Dit is een exclusief patroon door mij zelf ontworpen.

raamscherm

Deze cursus is te volgen op maandag-, dinsdag- en donderdagmiddag , dinsdag- en donderdagmorgen, dinsdag-, woensdag- en donderdagavond. Beschikbare tijden : zie lestijden.

De kosten voor deze cursus bedragen 60 euro voor 10 lessen. koffie en thee zitten bij de cursus in. De materialen schaft u zelf aan.

Inschrijven voor deze cursus door een mail te sturen naar infonulerenhaken.nl of te bellen 06-81936542

Vintage loper en theemuts

Houdt u van vintage spullen? Dan is deze cursus iets voor u. Het herinnert aan vroeger tijden…..

In deze voorjaarscursus haakt u een loper van Ierse grannysquares. Het midden van de granny bestaat uit een Ierse dubbele roos. Door de frisse kleuren van de bloemen op het wit en het frisse groen waarmee alles aan elkaar is gehaakt is het echt voorjaar.

Als tweede deel haakt u een theemuts bij de loper in dezelfde stijl. De theemuts komt over een mandje en daar in ligt een kussentje met hetzelfde motief. Heerlijk thee drinken in het zonnetje!

theemuts met loper

Deze cursus kost 60 euro voor 10 lessen. Loper en theemuts kunnen als aparte cursus; loper kost 30 euro voor 5 lessen, theemuts is ook 30 euro voor 5 lessen. Koffie en thee zijn inbegrepen. De materialen koopt u zelf.

Deze cursus is te volgen op maandag-, dinsdag- en donderdagmiddag, dinsdag- en donderdagmorgen en dinsdag-, woensdag- en donderdagavond. Opgeven door een mail te sturen naar info@nulerenhaken.nl of te bellen 06-8193654

Kiekeboe konijntje

In deze cursus van 5 lessen haakt u de 3 konijntjes die zich verstoppen en graven naar de komende lente met hun vrolijke kleuren. De konijntjes en de bloem zijn gehaakt, de bloempotjes zijn beplakt. Een vrolijk geheel vvor in de vensterbank!

Deze cursus wordt gegeven op maandag-, dinsdag- en donderdagmiddag, dinsdag-, woensdag- en donderdagavond en op dinsdag- en donderdagmorgen.

De cursus van 5 lessen kost 30 euro. De materialen schaft u zelf aan u krijgt bij inschrijving een materiaallijst. De koffie en thee zitten bij de cursus in.

Inschrijven door te mailen naar info@nulerenhaken.nl of te bellen naar 06-81936542

Bloemenkrans met haasje

In deze cursus haakt u een lief haasje die in het midden van een bloemenkrans staat waar eieren in worden bewaart. Het is een paastafereeltje voor op de ontbijttafel of voor een mooi hoekje in huis. Het haasje wordt gehaakt van zachte wol, de bloemenkrans van vrolijke kleurtjes katoen.

Deze cursus omvat 5 lessen en kost 30 euro. De materialen koopt u zelf. Koffie en thee zit bij de cursus in.

Deze cursus is te volgen op maandag-, dinsdag en donderdagmiddag , dinsdag- en donderdagmorgen, dinsdag-, woensdag- en donderdagavond.

Inschrijven door een mail te sturen naar info@nulerenhaken.nl of te bellen naar 06-81036542

Lentekrans

In deze cursus haakt u 10 lessen aan een prachtige lentekrans. De krans wordt gehaakt om een piepschuim ring. De krans bestaat uit bloemen, bladeren en een buienkorf met bijen.

lentekrans

Deze cursus omvat 10 lessen en kost 60 euro. De materialen schaft u aan met behulp van een materiaallijst. Koffie en thee zitten bij de cursus in.

Deze cursus is te volgen op maandag-, dinsdag- en donderdagmiddag, dinsdag- en donderdagmorgen, dinsdag-, woensdag- en donderdagavond.

Inschrijven door een mail te sturen naar info@nulerenhaken.nl of te bellen naar 0681936542

Paaskrans

In deze cursus haakt u een kleine paaskrans voor aan de deur. De krans verbergt een schattig haasje wat zich heeft verstopt. de krans wordt gehaakt om een piepschuim ring. De krans is versierd en verder aangekleed met bloemen en vlinders.

paaskrans

Deze cursus omvat 5 lessen en kost 30 euro. De materialen schaft u naar eigen idee aan of met behulp van een materiaallijst die u ontvangt bij inschrijving.

Deze cursus is te volgen op maandag-, dinsdag- en donderdagmiddag, dinsdag- en donderdagmorgen, dinsdag-, woensdag- en donderdagavond.

Inschrijven door een mail te sturen naar info@nulerenhaken.nl of te mailen naar 06-81936542

Kippen op stok

Deze kippen hebben een plekje gevonden op een stok. Ze hebben het zich gemakkelijk gemaakt tussen het jonge groen van de blaadjes. Intussen hebben ze een nest gebouwd. Ze wachten op het voorjaar! Dit is een exclusief patroon door mijzelf ontworpen.

Deze leuke voorjaarshanger haakt u in 7 lessen . De cursus kost 45 euro. de materialen schaft uzelf aan, hiervan krijgt u een materiaallijst bij inschrijving. Koffie en thee zitten bij de cursus in,

Deze cursus wordt gegeven op maandag-, dinsdag- en donderdagmiddag, dinsdag- en donderdagmorgen, dinsdag-, woensdag- en donderdagavond. Beschikbare tijden: zie lestijden.

Inschrijven door te mailen naar info@nulerenhaken.nl of te bellen naar 06-81936542

Tafelkrans

In deze cursus van 6 lessen haakt u een tafelkrans als versiering van uw tafel. De krans kondigt de komende lente aan. De elfjes en sneeuwklokjes zijn gehaakt in frisse groene kleuren. Verder is de krans versierd met bloemetjes.

Een echte aanwinst om uw huis in lentesfeer te brengen!

tafelkrans lentekindertjes

Deze cursus kost 35 euro voor 6 lessen. de materialen schaft u aan via de matriaallijst die bij deze cursus hoort. Koffie en thee zitten bij de cursus in.

Deze cursus is te volgen op ,dinsdag- en donderdagmorgen, maandag-, dinsdag- en donderdagmiddag, dinsdag-,woensdag- en donderdagavond.

Inschrijven door te mailen naar info@nulerenhaken.nl of te bellen naar 06-81936542

Lentemobile

In deze cursus van 5 lessen haakt u een lentemobile met elfjes, bloemen en belletjes. Geef je huis een frisse sfeer die verlangt naar de lente. Het wordt gehaakt in frisse kleuren. Deze exclusieve mobile kunt u voor het raam hangen of boven de tafel.

mobile lentekindertjes

Deze cursus kost 30 euro voor 5 lessen. de materialen schaft u zelf aan. koffie en thee zitten bij de cursus in.

Deze cursus is te volgen op dinsdag- en donderdagmorgen, maandag-, dinsdag- en donderdagmiddag, dinsdag-, woensdag- en donderdagavond.

Inschrijven door te mailen naar info@nulerenhaken.nl of te bellen naar 06-81936542

Voorjaarsmandala

Met de mooie heldere kleuren is deze mandala echt een bode van het voorjaar! U haakt deze mandala¨´s* met de kleuren zoals u dat zelf samenstelt. Het hart van de mandala is een bloem en is opgevuld. Dit patroon is door mij zelf ontworpen en is dus uniek. Deel A is de grote mandala, deel B zijn de twee kleinere mandala´s.

Deze cursus kost voor deelA 30 euro voor 5 lessen. De cursus kost voor deelB ook 30 euro voor 5 lessen. Deel A en B samen kosten 50 euro voor 8 lessen. De koffie en thee zitten bij de cursus in. De materialen schaft u zelf aan.

Deze cursus is te volgen op , dinsdag- en donderdagmorgen, dinsdag-, woensdag- en donderdagavond, maandag-, dinsdag en donderdagmiddag. inschrijven door te mailen naar info@nulerenhaken.nl of te bellen naar 06-81936542