Voorjaar/Pasen cursussen

Deze cursussen hebben verschillende lengten en prijzen. Voor al deze cursussen geldt dat ze worden gegeven 1 op 1. Elke les duurt 1 uur. De cursus kan altijd worden verlengd met lessen a 7 euro per keer. U kiest zelf de startdatum voor de cursus.

Bij opgave voor de cursus ontvangt u een materiaal lijst , dit schaft u zelf aan. Opgeven door een mail te sturen naar info@nulerenhaken.nl of te bellen naar 06-81936542

Placemat voor Pasen

Wilt u de tafel gezellig en vrolijk dekken met Pasen? Dan is een leuke placemat een idee. In deze cursus van 3 lessen maakt u deze placemat[s].

De kosten bedragen 18 euro voor 3 lessen van 1 uur. Materiaal schaft u zelf aan. Koffie en thee zit bij de cursus in.

Eiermand en eierdopjes

Voor Pasen is het heel leuk om deze eiermand te haken. U kunt eieren rapen in de tuin en dan vervolgens de mand gezellig op tafel zetten. Daar kunnen de eieren in de eierdopjes worden gezet. Deze set kunt u haken in 4 lessen.

De kosten bedragen 25 euro voor 4 lessen van 1 uur. de materialen schaft u zelf aan. de koffie en thee zitten bij de cursus in.

Voorjaarsbloemen

Ook zo,n zin in voorjaar? Dan zijn deze bloemen in kleine potjes een vrolijk element in huis. De bloemen leert u haken in 4 lessen.

De kosten bedragen 25 euro voor 4 lessen van 1 uur. De materialen schaft u zelf aan. koffie en thee zitten erbij in.

bloembollen

Kip met kuikens

Met pasen denk je ook aan kip met kuikentjes. Dit aparte stel is erg leuk in een rieten mandje. U leert in 4 lessen deze kip met haar kuikens haken.

De kosten bedragen 25 euro voor 4 lessen van 1 uur. De materialen schaft u zelf aan. De koffie en thee zitten bij de cursus in.

kip met kuikens

Eieren haken

In deze cursus leert u piepschuim eieren om haken. Dit is een techniek die erg leuk is om te leren. de eieren worden met fijn haakgaren gevangen in het haakwerk.

Deze techniek leert u in 4 lessen van 1 uur. De kosten bedragen 24 euro. De materialen schaft u zelf aan [ u kunt bij mij een materiaalpakket aanschaffen voor 18 euro, hierin zitten 3 eieren, haakgaren en een haaknaald.] Koffie en thee zitten bij de cursus in.