Haakseizoen 2021-2022

In de hoop en verwachting dat in september alles weer redelijk normaal zal zijn wil ik nu al vast vooruitblikken op het volgende haakseizoen.

Als na de zomer alles weer een beetje terugkeert naar normaal gaan we van start met een nieuw haakseizoen. De lesdagen blijven hetzelfde. Met lesmogelijkheden voor ieders wens; individueel /in tweetallen of een groepje van max.4 personen. Ik heb het rooster voor september 2021 klaar, u kunt het vinden onder lestijden september 2021. Er is nog genoeg plaats op de verschillende dagen. Mocht u graag willen deelnemen aan een haakcursus, meld u dan zo snel mogelijk aan!

Ook ben ik nu al bezig om een aantal nieuwe cursus mogelijkheden toe te voegen aan het aanbod bij nulerenhaken.nl. Een eerste indruk van wat er zoal bijkomt:

-het vervolg- en de gevorderdencursus van het Iers haken: de twee cursussen zijn een prachtig vervolg op het Iers haken om de complete techniek te leren.

-grannydieren haken: heel erg leuk, maar wel tijdrovend om te maken de dieren van africanflowers. Een cursus voor mensen die de uitdaging willen aangaan.

haken voor de baby; altijd leuk! Haken voor een baby voor aanstaande moeders, oma’s of gewoon zorgen voor een leuk kraamcadeautje voor een nieuwe wereldburger.

haak hulp: U krijgt 3 keer hulp bij het lezen van een patroon en het zo mooi mogelijk uitvoeren van een haakproject. Vol met handige tips!

bruidssjaal haken: haak uw eigen bruidssjaal voor de grote dag! Ook leuk voor de moeder van de bruid om er mooi uit te zien.

Haakles voor 13=16 jarigen: speciaal voor deze leeftijdsgroep haakles met items die aansluiten bij de leeftijd. Leer haken en creeer je eigen dingen.

ringenkussen ontwerpen: maak een ontwerp voor het ringenkussen naar uw eigen wensen. Uw ringenkussen is daarmee uniek.

Inschrijven voor september en zeker zijn van een plaatsje voor haakles kan nu al! Stuur een mail naar info@nulerenhaken.nl of bel 06-81936542