Vilten

Nulerenhaken gaat nu ook cursussen organiseren in vilten. Er zijn 3 manieren om te vilten: nat vilten en naaldvilten en 3d-vilten. Met wol ga je schilderen op een ondergrond. De techniek is goed te leren en biedt vele mogelijkheden.

Naaldvilten

Naaldvilten is een droge vilttechniek waarbij met scherpe naalden de wol-vezels op de stof worden vast geprikt. Zo worden de wol-vezels aan elkaar verbonden. Naaldvilten kun je in combinatie gebruiken met natvilten, om accenten en details toe te voegen. In deze cursus gaan we alleen naaldvilten toepassen om een voorstelling op een ondergrond te maken. Tijdens deze cursus leert u de materialen en gereedschappen hanteren. We maken tijdens deze cursus een wandversiering met bloemen aan de hand van een foto. Het tweede deel van de cursus is er ruimte voor een eigen project om de techniek verder te oefenen.

Deze cursus omvat 10 lessen. De materialen schaft u zelf aan [hiervan krijgt u een lijst bij inschrijving]. De koffie en thee zitten bij de cursus in. De kosten voor 10 lessen zijn 70 euro.

De cursus wordt gegeven op maandag-,dinsdag- en donderdagmiddag, dinsdag-en donderdagmorgen, dinsdag-,woensdag- en donderdagavond.

Inschrijven door een mail te sturen naar info@nulerenhaken.nl of bellen naar 06-81936542

Natvilten

Deze cursus is nog niet beschikbaar.

3d- vilten

deze cursus is nog niet beschikbaar.