start haakseizoen 2020/2021

Het is 3 augustus… het haakseizoen gaat van start! Anders dan voorheen! Niet in groepjes maar individueel. Dat is even wennen maar het biedt ook weer nieuwe kansen…

Belangrijker is wel dat we alle RIVM regels zullen hanteren: 1,5 meter afstand, desinfecteren van de handen, bij ziekte thuis blijven, voldoende ventileren en beperkt wc bezoek. Zo kan iedereen met een rustig gevoel deelnemen aan een cursus. En zorgen we voor elkaar!

Aan het begin van dit nieuwe seizoen is er een nieuwe folder beschikbaar van nulerenhaken.nl, waarin alles staat wat van belang is. De folder is met veel zorg samengesteld en biedt goede informatie over nulerenhaken.nl.

Verder is er een kleine tentoonstelling van de nieuw toegevoegde cursussen dit seizoen. Hier kunt u zien wat er aan cursussen is toegevoegd . Ik heb hard gewerkt om een zo mooi mogelijk resultaat te kunnen laten zien over wat u kunt verwachten in een cursus.

Ik hoop al mijn huidige cursisten weer te ontvangen. En wens hun een fijn haakseizoen bij nulerenhaken.nl.

Verder is er nog genoeg plaats voor nieuwe aanmeldingen. Daarvoor kunt u mailen naar: info@nulerenhaken.nl [ kijk ook op lestijden!

of bellen naar: 06-81936542