Nieuwe cursussen en workshops september 2019

Nulerenhaken.nl gaat in september haar vierde seizoen beginnen. Zoals altijd worden er aan het begin van een seizoen weer nieuwe dingen toegevoegd aan het aanbod. Ook nu zal dat weer zo zijn. Er zullen haakcursussen bijkomen, maar ook andere technieken zullen van nu af aan worden aangeboden. Daarom is er nu ook een ondertitel toegevoegd aan mijn site[zie foto einde bericht]. Het logo is daarmee gewijzigd. zodat goed zichtbaar is dat ik meer aanbied dan alleen haken.

Vanaf 2 september 2019 worden  de volgende technieken  aan het aanbod toegevoegd:

Iers haken: oude techniek in een leuk nieuw jasje! Je moet er wel goed voor kunnen haken.

 

crochet painting: gehaakte delen vormen samen een afbeelding op een zelfgemaakte ondergrond.

abstract

-scandinavische borduren; borduren met wol van scandinavische motieven met verschillende steken.

werken met vilt en kraaltjes; vilt, kralen en wol vormen nieuwe mogelijkheden om bijv. mandala’s te maken, tassen of schilderijtjes.

kruissteek borduren: leer deze techniek om de mooiste afbeeldingen, kleden of randen te .borduren.

-beginnerscursus macrame: leer deze leuke knooptechniek en maak leuke dingen voor in huis.

-Basiscursus breien: U leert in deze cursus de basisvaardigheden als opzetten, verschillende steken, meerderen en minderen en natuurlijk ook afhechten en in elkaar zetten.

rand borduren

Alle informatie over deze cursussen vindt u op de pagina handwerktechnieken op deze site.

Verder zullen de volgende haakcursussen worden toegevoegd:

-Haak een CAL: Leer een deken te haken met verschillende moeilijkheden . Een echte uitdaging!

zonnehangers: prachtige raamhangers in overlopende kleuren.

-kruissteek borduren op haakwerk: u leert op haakwerk motieven borduren met kruissteek. Een techniek die in de Scandinavische landen veel wordt toegepast.

Alle bovenstaande cursussen kunt u starten op maandagmiddag, dinsdag- en donderdagmorgen, dinsdag- woensdag- en donderdagavond. U kunt zich nu al aanmelden! Op alle dagdelen is er nog plek! U kunt zich nu al opgeven om zeker te zijn van een plaatsje op de door u gewenste dag. Alle cursussen starten weer op maandag 2 september.

-kindercursus-ik kan al haken:deze cursus is het vervolg op de cursus ik leer haken .in deze cursus gaan we leuke dingen haken die bij jou passen. Deze cursus wordt gegeven op woensdagmiddag.

  • Verder zijn er nog 1 dag workshops toegevoegd. . Deze workshops worden gehouden op een middag of morgen buiten de normale lestijden. het onderwerp staat van te voren vast wat er zal worden gemaakt. er zijn verschillende data, schrijf je in!
  • Voor de kinderen zijn er creatieve middagen in de herfst-kerst -en voorjaarsvakantie. Tijdens deze middagen mogen de kinderen knutselen met wol, vilt en kralen. Meer info op de pagina 1 dag workshops.Er zijn verschillende data, schrijf je in!
  • Vanaf september is het ook mogelijk om prive les aan huis te krijgen. Dit is bedoeld voor mensen die niet uit huis kunnen. De lestijd wordt in overleg afgestemd. Het is mogelijk om alle cursussen te volgen die nulerenhaken.nl geeft. Voor meer info: kijk op de site onder het kopje priveles aan huis.
  • Voor alle opgaven kunt u een mail sturen naar: info@nulerenhaken.nl