Kindercursussen

De kindercursussen van nulerenhaken.nl zijn er niet alleen voor kinderen die willen leren haken. Nulerenhaken.nl geeft ook de cursus naald en draad. In deze cursus leren kinderen vanaf 6 jaar verschillende techniekjes, zoals punniken, vingerhaken, borduren, werken met vilt en kraaltjes, pompoenen maken. Het leuke hiervan is dat kinderen verschillende werkstukjes maken en zo idee krijgen wat er allemaal kan met naald en draad.

Naast de cursus naald en draad ie er ook leren haken voor kinderen vanaf 8 jaar. In deze cursus gaat het om haken met een haaknaald. De kinderen maken ook hier verschillende werkstukje. In de vervolgcursus ik kan haken gaan de kinderen zelf bepalen wat voor kleine beestjes zij willen haken.

Voor al deze cursussen zijn er nog plekken open op de donderdagavond van 18.30-19.30 uur, op de dinsdag- en donderdagmiddag van 16.30- 17.30 uur. Er wordt gewerkt in tweetallen , zo krijgt ieder kind voldoende aandacht en begeleiding.

Heeft u kinderen in de basisschoolleeftijd die creatief bezig willen zijn? Schrijf u kind dan nu in ! Dat kan door een mail te sturen naar info@nulerenhaken.nl of te bellen naar 06-81936542

muis