kerstcursussen 2021

Ook dit jaar zijn er bij nulerenhaken.nl kerstcursussen te volgen. In navolging van voorgaande jaren zijn er een aantal nieuwe kerstcursussen bij gekomen. Ik streef ernaar om voor elk wat wils te bedenken. Dit jaar zijn er een aantal heel bijzondere kerstcursussen bij omdat dit mijn eigen ontwerpen zijn.

Net als altijd kunnen ook mensen buiten nulerenhaken,nl deelnemen aan de cursussen. Ga daarvoor naar lestijden en kies een geschikte tijd. Geef tijd en dag door via de mail info@nulerenhaken.nl Je kunt vaak de volgende week al beginnen dus reageer snel!

Bij een aantal kerstcursussen zorg ik voor een materiaalpakket, dit is aangegeven in de lijst hieronder.  Op mijn site kun je alles terugvinden aan cursussen, voorzien van moeilijkheidsgraad. De cursussen van voorgaande jaren zijn nog steeds beschikbaar.

Hieronder vind je alleen de cursussen die ik nieuw heb bijgevoegd:

-filligrainsterren kleed   -5 lessen   -30 euro

-feestelijke tafel Deel A of Deel B  -5 lessen   -30 euro [Deel A en B zijn samen 10 lessen -60 euro]

-schaapjes   -3 lessen   -20 euro

-twinkle star   -7 lessen   -45 euro -materiaalpakket 18 euro

-o, dennenboom   – 7 lessen   – 45 euro – materiaalpakket 18 euro

-stralend in het duister   -7 lessen   – 45 euro

-ster van bethlehem -7lessen -45 euro

-peperkoekmannetje en vrouwtje -7 lessen -45 euro

Om alles soepel te laten verlopen wil ik iedereen vragen om even goed te kijken of je iets zou willen. Wil je meedoen aan een kerstcursus geef dit dan zo snel mogelijk door. Ook wanneer je wilt beginnen, dit ivm met patronen uitprinten en evt. materiaalpakket samenstellen.

Ook voor mensen die nog geen cursus volgen bij nulerenhaken.nl is het mogelijk om een kerstcursus te volgen! geef je dus snel op! Kijk voor de beschikbare tijden op lestijden 2021.

Veel plezier met het kijken op mijn site!

Groetjes Marjo