Haakseizoen 2022/ 2023

Het haakseizoen loopt teneinde. We hebben, nog gedeeltelijk in coronatijd, een prachtig seizoen gehad.

Het volgende seizoen staat voor de deur. Per 1 juni gaat de zomerstop in. Op maandag 5 september start het nieuwe haakseizoen.

Het lestijdenrooster is up to date! De maandag is toegevoegd aan het rooster en biedt de mogelijkheid om 1x in de twee weken les te hebben [ even of oneven weken ]

In het nieuwe seizoen komt het volgende aan nieuwe mogelijkheden erbij:

cursus filet haken; ingehaakte patronen volgens een hokjes systeem. Bekend van de jaren 70 en 80 van gordijntjes tot kleden.

spelen met spanringen: met verschillende spanringen een voorstelling maken. Een cursus vol uitdaging en eigen initiatief.

aankleedpop met kleertjes; een leuke pop met de mogelijkheid om deze aan te kleden zoals u zou willen.

-bloementuintjes haken: maak van een dierbaar theekopje of een mooie soepkom een bloementuintje!

Introductiecursus Iers haken: cursus om een goede indruk te krijgen over wat Iers haken inhoudt.

haakkring Iers haken; nieuw te starten kring die zich helemaal gaat toeleggen op het verwerven van deze techniek en bezig gaat houden met mooie werkstukken maken. De eerste samenkomst van deze kring[en] staan gepland op:

-woensdagavond 7 september 19.30-22.00 uur

-vrijdagavond 30 september 19.30-22.00 uur

-zaterdagmiddag 24 september 14.00-16.30 uur

Voor het seizoen 2022-2023 kunt u zich nu al inschrijven door een mail te sturen naar info@nulerenhaken.nl of te bellen naar 06-81936542 [ kijk ook op het bericht info aanmelding nieuwe cursisten]

Tenslotte wens ik mijn cursisten en alle mensen die mij volgen een mooie zomer toe! Graag zie ik en spreek ik jullie weer vanaf 5 september!