workshop op lokatie

Nulerenhaken.nl organiseert ook een workshop op lokatie . Deze workshop op lokatie is heel geschikt voor bijvoorbeeld een vrijgezellenfeestje of leuke activiteit voor een vereniging of een bijzondere verrassing voor een jarige.

De workshop wordt in zijn geheel[ materialen en workshop ] verzorgd door nulerenhaken.nl.  De locatie wordt geregeld door de aanvrager van de workshop. Het maximale aantal deelnemers ligt op 25.  Bij een deelnemersaantal van maximaal 5 kan de workshop ook bij mij worden gehouden.  In overleg wordt er bepaald wat de activiteit gaat inhouden. Dat is mede afhankelijk van de kennis van de deelnemers[ kunnen zij wel of niet haken, en hoe goed kunnen ze dat] Tot de mogelijkheden behoren o.a. : een mandala haken, een sleutelhanger, een pot met speciale  thema-deksel, een buidel, een boodschappennet,  een pot met cactussen, een vlaggenlijn met naam ,  een seizoens-alinger,  een kerstbal om haken of een polscorsage met een bloem van het seizoen. Natuurlijk kunt u ook zelf een idee aandragen. in overleg wordt er gekeken of het haalbaar is.

Zo is er al ervaring met bijv. een vrijgezellenfeestje van de bruid. Zij haakte met haar vriendinnen een leuke sleutelhanger op haar vrijgezellenfeest. Iemand anders bezorgde haar moeder een leuk 65-jarig feestje door samen met haar zussen een haakworkshop te regelen . Zij haakten ieder een boodschappennet.

De maximale aantal deelnemers ligt op 25. De kosten bedragen 12,50  euro per deelnemer voor 2 uur. De materiaal kosten komen daar nog bij. Deze worden vastgesteld aan de hand van de activiteit en  het aantal deelnemers. 

Mocht u interesse hebben dan kunt u een mail sturen naar info@nulerenhaken.nl