Kortdurende workshops

Alle hieronder aangegeven kortdurende workshops   kunt u iedere week starten. Geef bij inschrijving de dag en de datum op dat u wil starten met de workshop.  De groepen zullen gemengd zijn[ d.w.z cursisten volgen ieder hun eigen cursus of workshop, zo kunt u ook zien wat anderen maken] en maximaal 5 personen hebben. De volgende workshops worden georganiseerd:

 • tilda-pop

  U gaat de pop haken en aankleden tijdens deze workshop . De pop haakt u volgens een patroon. Daarna gaat u de pop al hakend aankleden volgens eigen idee.deze workshop start op verschillende dagen in de week .

  DSC00142
  tildapoppen

  Ook voor deze workshop geldt dat je iedere week kan beginnen, op maandagmiddag, dinsdag- en donderdagmorgen, dinsdag-, woensdag- en donderdagavond .Kosten 40  euro voor 6 lessen van  2 uur. excl. wol, vulling , kraaltjes, haaknaald, incl. koffie of thee en patroon. Inschrijving door een mail te zenden aan info@nulerenhaken.nl. Na inschrijving ontvangt ontvangt u de digitale info over deze workshop.

 • cactus haken

  Bij deze workshop haakt u cactussen in verschillende formaten en soorten.

  dsc00203

  De cactussen worden gehaakt volgens een eenvoudig patroon. Als de cactussen klaar zijn plaatst u ze in een pot, bak of kasje. De kosten voor deze workshop bedragen 30  euro voor 5 lessen van 2 uur, incl. koffie of thee en patronen. Exclusief wol ,vulling en haaknaald, evt. pot of kasje.

 • bloemen haken

  In deze workshop van 5 lessen haakt u verschillende bloemen die u als versieringen kunt gebruiken. De bloemen worden van patroon gehaakt.

  De bloemen bieden verschillende mogelijkheden om toe te passen. al hakende kom je op creatieve ideeen!!! Kosten voor 7 lessen van 2 uur  45  euro, incl. koffie of thee. Excl. materialen als wol/katoen en het boek met patronen. Dit boek moet u zelf aanschaffen en is te koop bij  voor 7,95 euro in de winkel. Deze workshop kunt u volgen op maandagmiddag, dinsdag- en donderdagmorgen, dinsdag-,woensdag- en donderdagavond.

Als u in schrijft voor deze workshop krijgt u een digitale folder met uitgebreide info over deze workshop en de benodigde materialen. Stuur voor inschrijving een mail naar: info@nulerenhaken.nl

 • gehaakte deksels

In deze workshop van 5 lessen leert u deksels te haken voor glazen potten met een schroefdeksels. Dit doet u aan de hand van ideeen die u er zelf over heeft. Het is een workshop die u creativiteit gaat prikkelen! Aan de hand van een uitgewerkte opdracht gaat u daarna zelf aan de gang met ontwerpen. Er is veel ruimte voor eigen inbreng! Daag uzelf uit!

Kosten 40  euro voor 6 lessen van 2 uur, exclusief garen, lint, pot, kraaltjes ed en haaknaald. inclusief koffie of thee en patronen/lesmateriaal. Te starten op maandagmiddag, dinsdag- en donderdagmorgen, dinsdag-, woensdag- en donderdagavond. U kunt zich inschrijven door een mail te zenden aan info@nulerenhaken.nl

Haakontmoeting: gewoon lekker haken

Deze workshop is voor mensen die hun eigen idee graag willen haken. Als je al kan haken en geen cursus in iets speciaals wil volgen, maar gewoon je eigen dingen wil haken. Dan is dit hel leuk! Je zoekt een patroon, neemt het mee en je gaat haken.

Bij de uitvoering kun je hulp vragen  als dat nodig is. Ideaal als je even geen keus kunt maken uit het aanbod aan cursussen van nulerenhaken.nl. De 10 keer dienen aaneengesloten te worden gevolgd!

Deze workshop omvat 10 keer gewoon lekker haken van 2 uur. Je zorgt zelf voor je patroon en de materialen.Koffie en thee zitten er bij in. De kosten bedragen 60 euro. Inschrijven:  een mail naar info@nulerenhaken.nl. Natuurlijk kun je deze workshop starten op maandagmiddag, dinsdag- en donderdagmorgen, dinsdag-, woensdag- en donderdagavond.

Kransen haken

In deze workshop van 6  lessen haakt u een krans. U heeft de keuze uit een lente-, zomer-, herfst- , winter- of valentijnskrans .

De kransen bestaan uit veel losse elementen die worden samengevoegd tot een geheel.

Het is heel leuk om te doen, je kunt er geheel je eigen draai aan geven. Deze workshop is leuk als vervolg op het bloemenhaken. Maar ook gewoon als losse workshop tussendoor. Je kunt kiezen uit de seizoenskransen; lente, zomer, herfst en winter. Je kunt ook een krans maken naar eigen idee. Je krijgt daar natuurlijk alle hulp bij.

De workshop van 6 lessen koste 40 euro, incl. koffie of thee. De materialen koopt u zelf. U kunt de workshop volgen op maandagmiddag, dinsdag- en donderdag morgen en op dinsdag- ,woensdag-  en donderdagavond. Bij opgave duidelijk vermelden welke krans u zou willen haken.Inschrijven door een mail te zenden naar: info@nulerenhaken.nl

crochet painting

In de workshop crochet painting leert u een voorstelling maken met behulp van gehaakte onderdelen. In deze workshop van 10 lessen maakt u 3 verschillende voorstellingen met elk een ander uitgangspunt; een stilleven, een landschap en een abstracte vorm.

De ondergrond kan op verschillende manieren worden gemaakt bijvoorbeeld met pastelkrijt, verf of zelfs een bestaande afbeelding. We gaan gebruik maken van verschillende materialen.  U gaat afhankelijk van wat u wilt maken onderdelen haken die erbij passen. Dit kan zowel met heel fijn haakgaren als ook met katoen of wol.  Er is tijdens deze workshop ruimte om u eigen idee vorm te geven.

U kunt deze workshop volgen op maandagmiddag, dinsdag- en donderdagmorgen, dinsdag-,woensdag- en donderdagavond.

De kosten voor 10 lessen van 2 uur zijn 60 euro. dit is incl. koffie of thee. De materialen koopt u zelf. Als u zich inschrijft dan ontvangt u de digitale folder met alle info over de benodigde materialen. Inschrijven door een mail te sturen naar info@nulerenhaken.nl