kinderfeestjes knutselen met naald en draad

Nulerenhaken.nl verzorgt ook kinderfeestjes knutselen met naald en draad, voor kinderen van 6 tot 12 jaar. Deze kinderfeestjes richten zich op textiele werkvormen als haken, borduren en werken met vilt en kraaltjes.  er valt te kiezen uit : een boekomslag met vilt en kraaltjes:  vriendschapsbandjes haken, een sleutelhangeren een schilderijtje borduren of een telefoonhoesje.

De kinderfeestjes zijn 2 uur aan tijdsduur. De jarige kiest uit de bovenstaande voorbeelden wat er wordt gemaakt. U mag van tevoren op afspraak met uw kind komen kijken naar de keuzemogelijkheden wat er gemaakt kan worden. De groep van 5 kinderen maken allemaal hetzelfde als de jarige. De getoonde foto’s zijn voorbeelden die door mij zijn gemaakt. Ieder kind geeft z’n eigen invulling aan een werkstukje. Eigen creativiteit staat voorop!

De kinderfeestjes gaan op aanvraag . In overleg wordt er een datum en een tijd afgesproken. Er kunnen max. 5 kinderen meedoen, inclusief de jarige.. Alle feestjes zijn inclusief materialen en wat te drinken met een gezonde traktatie. De kosten bedragen 12,50 euro per kind.

Aanvraag voor een kinderfeestje kunt u richten aan info@nulerenhaken.nl