kindercursussen 5- 10 jaar-woensdag

kindercursus- knutselen met naald een draad

Deze cursus textiele werkvormen voor kinderen start op woensdagmiddag van 15.00-16.30 uur  en is bedoeld voor kinderen die graag verschillende technieken willen leren

en creatief bezig willen  zijn met wol, vilt, kralen en naald en draad.

schilderijtje

Deze cursus is ook heel geschikt voor kinderen die wat extra aandacht nodig hebben . Er is ruime individuele aandacht door de kleine groep, de kinderen mogen zichzelf zijn en zelf bepalen hoe ze met het materiaal werken. Kinderen kunnen zo tot rust komen.

armbandjes

 Het is uitdrukkelijk de bedoeling dat elk kind zijn eigen idee vorm geeft aan het werkstukje . De getoonde foto’s geven een indruk van wat we gaan doen tijdens de cursus.  Kleuren en vormgeving kunnen dus afwijken! Kinderen werken naar eigen idee en niveau.

boekkaft

De cursus gaat uit van  verschillende vormen  van het werken met

naald en draad: haken met een haaknaald],  knopen en werken met vilt en kraaltjes, werken met een breiring en pompoenen maken, punniken en pompoenen maken.

De cursus zal bestaan uit 10 lessen van maximaal 5 kinderen. Deze cursus kost 70 euro inclusief materiaal en iets te drinken met een koekje. Het is mogelijk om een kennismakingsles voor 7,50 euro te volgen. Vriendjes en vriendinnetjes mogen ook een keer meedoen tegen betaling van euro 7,50[ van van tevoren melden ivm het aantal beschikbare plaatsen] Je moet je daar wel voor opgeven . Er is ook een cadeaubon verkrijgbaar voor een les meedoen.  Ook deze cursus start in de week die jou uitkomt!!!

Inschrijven kan vanaf heden door een mail te sturen naar info@nulerenhaken.nl