kindercursus 5- 10 jaar-dinsdag

kindercursus- knutselen met naald een draad

Deze cursus textiele werkvormen voor kinderen start op dinsdagmiddag van 15.30-17.00  uur  en is bedoeld voor kinderen die graag verschillende technieken willen leren en creatief bezig willen  zijn met wol, vilt, kralen en naald en draad.

schilderijtje

Er is ruime aandacht en begeleiding door de kleine groep. De kinderen werken op eigen niveau en in eigen tempo aan hun werkstukje. Ze hebben eigen inbreng in wat ze gaan maken.

armbandjes

 Het is uitdrukkelijk de bedoeling dat elk kind zijn eigen idee vorm geeft aan het werkstukje . De getoonde foto’s geven een indruk van wat we gaan doen tijdens de cursus.  Kleuren en vormgeving kunnen dus afwijken! Kinderen werken naar eigen idee en niveau.

boekkaft

De cursus gaat uit van  verschillende vormen  van het werken met

naald en draad: haken met een haaknaald],  knopen en werken met vilt en kraaltjes, werken met een breiring en pompoenen maken, punniken en pompoenen maken.

De cursus zal bestaan uit 10 lessen van maximaal 5 kinderen. Deze cursus kost 70 euro inclusief materiaal en iets te drinken met een koekje. Het is mogelijk om een kennismakingsles voor 10.00 euro te volgen. Vriendjes en vriendinnetjes mogen ook een keer meedoen tegen betaling van euro 7,50 euro[ van van tevoren melden ivm het aantal beschikbare plaatsen] Je moet je daar wel voor opgeven . Er is ook een cadeaubon verkrijgbaar voor een les meedoen.  Ook deze cursus start in de week die jou uitkomt!!!

Inschrijven kan  door een mail te sturen naar info@nulerenhaken.nl