Algemeen

 haakcursussen en handwerkenDSC00073

Nu leren haken organiseert in Ede  haak- cursussen en cursussen op het gebied van andere handwerken. . De  haak- en handwerk cursussen worden gegeven in kleine groepjes van maximaal 5 personen. Er is dus veel individuele aandacht. De kracht hiervan zit hem erin dat u de cursus daar door goed kunt voltooien en er ook een mate van gezellig samen zijn ontstaat binnen het groepje. Bovendien geldt voor de cursussen dat je kan instromen in de week dat het jou uitkomt. Er is dus geen vaste begin en einddatum voor een cursus. De cursussen zijn op meerdere dagdelen te volgen ; maandagmiddag van 13.30-15.30 uur, dinsdag- en donderdagmorgen van 10.00-12.00 uur, dinsdag-,woensdag- en donderdagavond van 19.30-21.30 uur. Alle groepen zijn gemengd, d.w.z. dat in 1 groep mensen zitten die verschillende cursussen volgen. Zo zie je van elkaar wat een ander doet.

Op de website kunt u informatie vinden over diverse  haak-en handwerk cursussen.De  cursussen worden kort van informatie voorzien over de inhoud maar ook over de kosten en tijd. U kunt een proefles volgen tegen betaling van 12,50 euro. Alle cursussen en workshops worden gehouden in Ede aan de Bremlaan 25. 

Inschrijven kunt u door een mail te sturen naar info@nulerenhaken.nl of door te bellen naar 06-81936542

Voor meer informatie kunt u terecht op:

telefoonnummer 06-81936542     of mail naar:

info@nulerenhaken.nl             [ inschrijven via de mail]

Een gedachte over “Algemeen”

  1. Tineke v.d. Wildt. Na 3 cursussen ben ik even gestopt. Dat betekent niet dat ik er genoeg van had. Integendeel. In setember zal ik zeker weer met een nieuwe cursus beginnen. Nu even een time out voor andere hobby’s. Ik ben dus zeer enthousiast over de manier waarop Marjo haar cursussen geeft. Een aanrader dus.

Reacties zijn gesloten.